A- A A+
Belépés     


akad wide

temetoFonyód Város Önkormányzata lehetőséget biztosít a Fonyód város közigazgatási területén élők számára, hogy a Mindenszentekre való felkészülés jegyében, a sírok rendbetételére és kitisztítására ingyenes járatot vehessenek igénybe a fonyódi temetőbe és vissza.

Bővebben...

alairas CustomAugusztus 20-a az államalapítás ünnepe, azonban a nemzeti ünnep mellett egy nemzetközi kapcsolat megszentesítéséről is szólt ez a nap Fonyódon.

Bővebben...

Kulturalis KozpontFonyód  Város Önkormányzata pályázati forrásból 387 000 Forint támogatást fordíthat közművelődési intézmény vagy közösségi színtér karbantartására, felújítására, műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítására. 

Bővebben...

munkaA fonyódi Zákányi Kálmán Sportcsarnokba gondnokot keresünk azonnali munkakezdéssel éves állásra. 
Bérezés: megállapodás szerint.

Bővebben...

atevezes sliderAz elmúlt években egyre népszerűbbé vált a Fonyód – Badacsony – Fonyód útvonalú Balaton – átevezés.

Bővebben...

kek hullam zaszlo 2017 A Balatoni Szövetség 2017-ben meghirdetett Kék Hullám Zászló strandminősítésére idén 33 strand nevezett. Fonyód a Bélatelepi és a Panoráma strandot nevezte.

Bővebben...

IMG 20170628 181900

Az elfogadó helyek folyamatosan bővülő körében szereplő vállalkozások a képen látható matricával igazolják, hogy az általuk biztosított és regisztrált kedvezményt az önkormányzat szerződéses partnereként a Fonyód Kártyával rendelkező személyek számára biztosítják, ezzel is növelve a kártya értékét.

Bővebben...

warning A mai nap folyamán kaptunk egy jelzést, miszerint cégünk munkatársának (Önkormányzati újság dolgozójának) vallja magát egy férfi és egy hölgy, akik valójában nem állnak a Fonyód Média Kft. alkalmazásában.

Bővebben...

fkMindazok a 18. életévüket betöltött fonyódi állandó lakóhellyel rendelkező magánszemélyek, akik a kártya kibocsátását megelőző év végéig hiánytalanul eleget tettek helyi adófizetési kötelezettségüknek, illetve nem rendelkeznek adótartozással (nincs adófizetési kötelezettségük), jogosultak a kártyára. 

Bővebben...

IMG 8137Porga Gyula, Veszprém város polgármestere látogatott Fonyódra, a Városi Kulturális Központba.

Bővebben...

Szeptember 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png