A- A A+
Belépés     


akad wide

Misi es GergelyIgazán mozgalmas volt a nyár a Fonyódi Kulturális Intézmények életében. Úgy a könyvtári-, a múzeumi és a közművelődési területen is újdonságok és érdekességek csalogatták a látogatókat.

Bővebben...

forgatasA mai napon az MTVA stábja forgatott Fonyódon, ahol Gyurina Mária, a Turisztikai Egyesület elnöke mutatta meg látnivalóinkat.

Bővebben...

csoportkep2017 nyarára, az V. Harcsafesztiválra egy nagy újdonsággal készültek a szervezők. Egy szakácsokból felálló, szakmai zsűri inkognitóban látogatta meg a nyár folyamán a
fonyódi vendéglátó egységeket, már amelyik harcsából készült ételt is felszolgál.

Bővebben...

Bővebben...

petyek_satorA szervezők és Hidvégi József, Fonyód város polgármestere egy jótékonysági akcióval készültek a Hal és Petyek napokra.

Bővebben...

Augusztus első hétvégéjén várunk mindenkti sok szeretettel a VIII. Fonyódi Sörfesztiválon. Részletes programért keressék fel a fonyodinyar.com oldalt.

retro_hetvegeA július 21-22-i hétvégén is sok szuper programmal várunk minden korosztályt Fonyódra, az élmények városába. Pénteken és szombaton a Vigadó térre várunk minden bulizni vágyót, Szinyei Merse kiállítást láthatunk a Kulturális Központban, vagy egy sétán vehetünk részt, amely bemutatja Fonyód régi épületeit.

Bővebben...

hosegAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható.

Bővebben...

major5Július 15-én nyitották meg a Fonyódi Múzeumban Major Csaba kiállítását, ahol a 2003 óta készített alkotásai közül lehet megtekinteni néhányat.

Bővebben...

dog beach plakatEzen a hétvégén is rengeteg programmal vár minden korosztályt Fonyód a Balaton kilátója, az élmények városa! Dog Beach Fest az egész hétvégés kutyás rendezvény, kulturális programok – szoboravatás és kiállításmegnyitó – Szabad a P-Art – Strandkulti Fonyódligeten, közönségtalálkozó, és buli, buli, buli.

Bővebben...

Szeptember 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png