A- A A+
Belépés     


akad wide

05A Fonyódi Járási Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ Nappali ellátása, a sikeres helyi kiállítás kapcsán, meghívást kapott a 2017. november 18-án megrendezett 7. Balaton Parti Esküvő Party elnevezésű rendezvényre.

Bővebben...

megallapodasHivatalos formába öntötte együttműködését a Somogy Megyei Önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Bővebben...

Misi es GergelyIgazán mozgalmas volt a nyár a Fonyódi Kulturális Intézmények életében. Úgy a könyvtári-, a múzeumi és a közművelődési területen is újdonságok és érdekességek csalogatták a látogatókat.

Bővebben...

forgatasA mai napon az MTVA stábja forgatott Fonyódon, ahol Gyurina Mária, a Turisztikai Egyesület elnöke mutatta meg látnivalóinkat.

Bővebben...

csoportkep2017 nyarára, az V. Harcsafesztiválra egy nagy újdonsággal készültek a szervezők. Egy szakácsokból felálló, szakmai zsűri inkognitóban látogatta meg a nyár folyamán a
fonyódi vendéglátó egységeket, már amelyik harcsából készült ételt is felszolgál.

Bővebben...

Bővebben...

petyek_satorA szervezők és Hidvégi József, Fonyód város polgármestere egy jótékonysági akcióval készültek a Hal és Petyek napokra.

Bővebben...

Augusztus első hétvégéjén várunk mindenkti sok szeretettel a VIII. Fonyódi Sörfesztiválon. Részletes programért keressék fel a fonyodinyar.com oldalt.

retro_hetvegeA július 21-22-i hétvégén is sok szuper programmal várunk minden korosztályt Fonyódra, az élmények városába. Pénteken és szombaton a Vigadó térre várunk minden bulizni vágyót, Szinyei Merse kiállítást láthatunk a Kulturális Központban, vagy egy sétán vehetünk részt, amely bemutatja Fonyód régi épületeit.

Bővebben...

hosegAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható.

Bővebben...

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

 Piac gomb

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png