A- A A+
Belépés     


akad wide

egyenlo_logoAz Egyenlő Bánásmód  Hatóság megyei referense  a megyeszékhelyeken történő  rendszeres  ügyfélfogadások mellett – havi egy alkalommal – a járásokban is tart fogadóórát.

Bővebben...

nav logo 01Magánfőzés és bérfőzés keretében is lehetőség van pálinka előállításra, azonban a szabályok betartására mindkét esetben figyelni kell.

Bővebben...

margaret_islandA Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a hazai könnyűzenei palettán. Mindössze három éves fennállásukat követően születésnapjukat Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban ünnepelték meg, több mint négyezer rajongóval együtt.

Bővebben...

rendelo Pályázat! Fonyód és Balatonfenyves házi gyermekorvosi körzetének területi ellátási kötelezettséggel működtetendő vállalkozási formában történő ellátására. 

Bővebben...

temetoFonyód Város Önkormányzata lehetőséget biztosít a Fonyód város közigazgatási területén élők számára, hogy a Mindenszentekre való felkészülés jegyében, a sírok rendbetételére és kitisztítására ingyenes járatot vehessenek igénybe a fonyódi temetőbe és vissza.

Bővebben...

ovi fonyodAz óvoda emberi erőforrások rendszerének alapja és részese a gyermek. A szülők szerepe nagyon meghatározó, hiszen a gyermek elsődlegesen a szülőké, a családé.

Bővebben...

fonyodligetBudapest, 2017.09.13. – Magyarország Kormánya által biztosított 26 milliárd Ft összegű fejlesztési forrásnak köszönhetően 2020-ra teljesen megújul a zánkai és fonyódligeti Erzsébet-tábor.

Bővebben...

ddkk_logoTisztelt Fonyódiak, Utazóközönség!

Az alábbiakban a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatóját közöljük, mely az autóbusz járatokban bekövetkezett változásokról ad bővebb információt.

Bővebben...

palyakarbantartasTisztelt Fonyódiak, Utazó vendégeink!
Az alábbiakban a Közlekedéstudományi Intézet tájékoztat mindenkit a Kaposvár – Fonyód, illetve a Balatonboglár – Balatonszentgyörgy vonalakon végzendő munkákról.

Bővebben...

kajakosokElmarad a szeptember 9-i MOL Balaton-átevezés! Az időjárás ismét közbeszólt, a szeptember 9-re meghirdetett MOL Balaton-átevezés a szombatra jósolt erős szélviszonyok miatt elmarad.

Bővebben...

Szeptember 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png