A- A A+
Belépés     


akad wide

mnf_logoKi a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól!

Bővebben...

istvanAz alábbi cikkben Varga Istvánnak, a Fonyódi Kulturális Központ könyvtárosának beszámolóját olvashatják arról, hogy hogyan sikerült Fonyódról tartott budapesti előadása.

Bővebben...

kikotoAz ősz utolsó hónapján is sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Feng Shui Galéria, a Fonyódi Múzeum és a Fonyódi Kulturális Központ. Változatos programokat kínálnak minden korosztálynak.

Bővebben...

56 farkas gaborOktóber 23-án, a Kulturális Központ színháztermében ünnepi beszéddel, emlékműsorral, közös megemlékezéssel tisztelegtek a fonyódiak az 1956-os szabadságharc hősei előtt.

Bővebben...

nepboltAz alábbi cikkben Varga István a Fonyódi Kulturális Központ könyvtárosa és helytörténeti kutatója mesél a régmúltat felidéző helytörténeti sétájáról, ahol városunk egykori épületeit mutatta be az érdeklődőknek.

Bővebben...

balatoni_szelEltelt az idei ősz első hónapja, de a sokszínű fonyódi programok sora még messze nem ért véget. Fonyód októberben is vár minden érdeklődőt.

Bővebben...

margaret_islandA Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a hazai könnyűzenei palettán. Mindössze három éves fennállásukat követően születésnapjukat Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban ünnepelték meg, több mint négyezer rajongóval együtt.

Bővebben...

Misi es GergelyIgazán mozgalmas volt a nyár a Fonyódi Kulturális Intézmények életében. Úgy a könyvtári-, a múzeumi és a közművelődési területen is újdonságok és érdekességek csalogatták a látogatókat.

Bővebben...

szoborparAugusztussal sem ért véget a fonyódi programok sora, ősszel is vár mindenkit a Balaton kilátója, az élmények városa.

Bővebben...

Kulturalis KozpontFonyód  Város Önkormányzata pályázati forrásból 387 000 Forint támogatást fordíthat közművelődési intézmény vagy közösségi színtér karbantartására, felújítására, műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítására. 

Bővebben...

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

 Piac gomb

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png