A- A A+
Belépés     


akad wide

margaret_islandA Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a hazai könnyűzenei palettán. Mindössze három éves fennállásukat követően születésnapjukat Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban ünnepelték meg, több mint négyezer rajongóval együtt.

Bővebben...

Misi es GergelyIgazán mozgalmas volt a nyár a Fonyódi Kulturális Intézmények életében. Úgy a könyvtári-, a múzeumi és a közművelődési területen is újdonságok és érdekességek csalogatták a látogatókat.

Bővebben...

szoborparAugusztussal sem ért véget a fonyódi programok sora, ősszel is vár mindenkit a Balaton kilátója, az élmények városa.

Bővebben...

Kulturalis KozpontFonyód  Város Önkormányzata pályázati forrásból 387 000 Forint támogatást fordíthat közművelődési intézmény vagy közösségi színtér karbantartására, felújítására, műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítására. 

Bővebben...

szt istvanA Szent Istvánra való emlékezésnek bár ezeréves hagyománya van, augusztus 20-a, mint nemzeti ünnep azonban csak rövid múltra tekint vissza. Államalapításunk ünnepéről a magyarok igazán csak a huszadik században kezdtek megemlékezni.

Bővebben...

augusztus_201083. augusztus 20-a óta fontos szerepet játszik Magyarország történelmében Szent István király emlékezete, hiszen ezen napon avatták szentté őt és ez a nap az államalapítás ünnepe. Nekünk fonyódiaknak is fontos ez a nap, hiszen együtt ünnepelünk mi is egymással és a hozzánk látogató vendégekkel.

Bővebben...

Bővebben...

IMG 7076Csütörtökön nyílt meg Balatonfenyvesen a Községháza nagytermében Baricz Kati legújabb önálló kiállítása Time:!dő címmel.

Bővebben...

retro_hetvegeA július 21-22-i hétvégén is sok szuper programmal várunk minden korosztályt Fonyódra, az élmények városába. Pénteken és szombaton a Vigadó térre várunk minden bulizni vágyót, Szinyei Merse kiállítást láthatunk a Kulturális Központban, vagy egy sétán vehetünk részt, amely bemutatja Fonyód régi épületeit.

Bővebben...

hosegAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható.

Bővebben...

Szeptember 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png