A- A A+
Belépés     


akad wide

kolbasz hazikoKedves Fonyódiak, Vendégeink!
A február 2-4. között megrendezésre kerülő IX. Kolbászfesztivál részletes programjáról tájékoztatjuk Önöket.

Bővebben...

seuso fejlecA Fonyódi Kulturális Intézmények szervezésében Kul-Túrán vett részt harminc érdeklődő fonyódi.

Bővebben...

kolbaszfesztival 2018Fonyód idén februárban ismét megmutatja, hogy télen-nyáron tökéletes úti cél a kisváros, sőt ilyenkor sokkal családiasabb a hangulat.

Bővebben...

betlehemEzen a hétvégén több alkalommal is hangolódhatunk az adventi időszakra, eljön a Mikulás és készülhetünk a Karácsonyra is.

Bővebben...

kult_kozpontA Magyar Néprajzi Társaság Gyűjtő Szakosztálya 2017. november 24-én, péntek délután, 17 órai kezdéssel tartja Országjáró Tradíció Bemutató sorozatának nyitó rendezvényét Fonyódon, a Kulturális Központban (Ady Endre u. 17.)

Bővebben...

mnf_logoKi a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól!

Bővebben...

istvanAz alábbi cikkben Varga Istvánnak, a Fonyódi Kulturális Központ könyvtárosának beszámolóját olvashatják arról, hogy hogyan sikerült Fonyódról tartott budapesti előadása.

Bővebben...

kikotoAz ősz utolsó hónapján is sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Feng Shui Galéria, a Fonyódi Múzeum és a Fonyódi Kulturális Központ. Változatos programokat kínálnak minden korosztálynak.

Bővebben...

56 farkas gaborOktóber 23-án, a Kulturális Központ színháztermében ünnepi beszéddel, emlékműsorral, közös megemlékezéssel tisztelegtek a fonyódiak az 1956-os szabadságharc hősei előtt.

Bővebben...

nepboltAz alábbi cikkben Varga István a Fonyódi Kulturális Központ könyvtárosa és helytörténeti kutatója mesél a régmúltat felidéző helytörténeti sétájáról, ahol városunk egykori épületeit mutatta be az érdeklődőknek.

Bővebben...

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

 Piac gomb

 

asp kep

 

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png