A- A A+
Belépés     


akad wide

smkv logoAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma estig a Dunántúlon 2-5 centiméter hó várható. 
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a polgárok figyelmét arra, hogy havas időben a veszélyek megismerésével, a követendő magatartási szabályok betartásával garantálható a lakosság testi- és vagyonbiztonsága.

Bővebben...

BalatonszentgyörgyEtikátlan és sportszerűtlen, hogy a beleegyezésük nélkül közölte közösségi oldalán dr. Steinmetz Ádám a négyszemközti beszélgetéseket – több somogyi polgármester is nehezményezi, hogy a Jobbik Magyarországért országgyűlési képviselő jelöltje a nagy nyilvánosság előtt is beszámolt a magánbeszélgetéseikről.

Bővebben...

nav logoAz egyéni vállalkozóknak az szja-bevallásukat idén február 26-áig kell összeállítaniuk és eljuttatniuk a NAV-hoz, ám az 1+1 százalékok sorsáról ők is május 22-éig dönthetnek.

Bővebben...

nav logoMár elérhető a NAV Online Számla tesztrendszere, amelynek segítségével a számlázó programokat fejlesztő cégek, szoftverfejlesztők tesztelhetik alkalmazásaikat.

Bővebben...

projektindito fonyod 2Élőhely-védelmi és élőhely-helyreállítási program indult a Kis-Balatonon és Somogy megye észak-nyugati részén öt helyszínen, a program 425 millió forintos uniós és belföldi támogatást nyert el.

Bővebben...

611Az elmúlt években jócskán átalakultak azok az állami szervek, azok az intézmények, amelyekhez személyes és céges ügyeinkkel egyaránt fordulnunk kell.

Bővebben...

nav logo2018-ban a személyijövedelemadó-bevallás tervezetét azoknak is automatikusan, külön kérés nélkül elkészíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akik korábban munkáltatójuktól kérték az adómegállapítást.

Bővebben...

orszaggyulesi szavazasA köztársasági elnök 2018. április 8. napjára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását. A kitűzést követő naptól a választással kapcsolatos információkat, tudnivalókat folyamatosan frissítik a valasztas.hu oldalon.

Bővebben...

jobbikTisztelt Olvasók! Kedves Fonyódiak!

Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a Jobbik Magyországért Mozgalomhoz köthető  Alfahír 2018. január 10-én valótlan tartalmú cikket publikált online felületén.

Bővebben...

horvathgyulajoHorváth Gyula (független) nyugdíjas rendőrt, pedagógust választották Ordacsehi polgármesterévé vasárnap - közölte Tóth Zoltán, a balatonboglári helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Bővebben...

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

 Piac gomb

 

asp kep

 

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png