A- A A+
Belépés     


akad wide

fegyver ismeretTartalékos katonákat toboroz a Magyar Honvédség a nemrégiben útjára indult új szolgálati forma, az önkéntes területvédelmi tartalékos rendszerbe. A honvédség mindazok jelentkezését várja, akik elkötelezettek és tenni szeretnének saját lakókörnyezetük biztonságáért.

Bővebben...

latni es latszani 2017Ezzel a címmel hívja fel az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és az X-Meditor Kft. közös közlekedés-biztonsági kampánya a közlekedésben résztvevők figyelmét.

Bővebben...

mnf_logoKi a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól!

Bővebben...

defibrillator 01Életmentő berendezéssel gazdagodott Fonyód. Az Újraélesztés Napján, október 16-án helyezték üzembe a Hotel Balatonban azt a defibrillátort, amelyet mindenki számára elérhetővé tett Dr. Pohl Tibor.

Bővebben...

mav_logoTisztelt Olvasóink, Fonyódiak, Utazók!
Az alábbi cikkben a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság közleményét osztjuk meg a módosított menetrendekről.

Bővebben...

eloadasA Fonyódi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa az idősek hónapja alkalmából 2017. október 24-én tartott előadást közel 40 fő részvételével a helyi nyugdíjas klub tagjainak.

Bővebben...

56 farkas gaborOktóber 23-án, a Kulturális Központ színháztermében ünnepi beszéddel, emlékműsorral, közös megemlékezéssel tisztelegtek a fonyódiak az 1956-os szabadságharc hősei előtt.

Bővebben...

munka1Farkas Gábor alpolgármester jelentette be, hogy a Vitorlás utcai zajvédő fal építése felfüggesztésre került.

Bővebben...

fal01Fonyódiak, nyaralótulajdonosok, környékbeliek, átutazók, polgármester és ellenzékiek együtt alkottak szombaton élőfalat a zajfogó fal megépítése ellen tüntetve.

Bővebben...

nav logo 01Magánfőzés és bérfőzés keretében is lehetőség van pálinka előállításra, azonban a szabályok betartására mindkét esetben figyelni kell.

Bővebben...

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

 Piac gomb

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png