A- A A+
Belépés     


akad wide

warningI. BÚI Félmaraton és Minimaraton megrendezésére kerül sor március 11-én, Fonyódon. A verseny ideje alatt az alábbi utakon és utcákban kell számítani a forgalmi rend megváltozására.

 

 

Bővebben...

atevezes sliderAz elmúlt években egyre népszerűbbé vált a Fonyód – Badacsony – Fonyód útvonalú Balaton – átevezés.

Bővebben...

kajakosokElmarad a szeptember 9-i MOL Balaton-átevezés! Az időjárás ismét közbeszólt, a szeptember 9-re meghirdetett MOL Balaton-átevezés a szombatra jósolt erős szélviszonyok miatt elmarad.

Bővebben...

uj versenykozpontKedves Futótársak, legyetek  szívesek átFUTNI, ugyanis módosul a versenyközpont helyszíne!

Az alábbi letölthető PDF tartalma:
-parkolás
-eredményhirdetés
-illemhelyek
-pár kép a versenypályáról

Bővebben...

labtenisz1Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Bálint Lehel lábtenisz emléktorna a Fonyódi Tungsram strandon.

Bővebben...

labteniszA Fonyódi Lábtenisz Szakosztály immáron 2014 óta van jelen a Fonyódi Petőfi SE-ben. A lábtenisz több rangos torna mellett a helyi fiatalok, és a sportolást nyáron a Balatonnal összekapcsoló labdarúgók kedvelt időtöltése immáron sokadik éve. Az elnökségi tagok Csermely Sándor, és Dörnyei Gábor minden évben több országos versenyen is részt vesznek, nem beszélve a már hagyományos „helyi” érdekeltségű kupákról.

Bővebben...

erzsebet tabor fejlesztesekTöbb hírportál is lehozta Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkárának nyilatkozatát, miszerint az Erzsébet-táborok fejlesztése, kapacitásbővítése megtörténik a következő években.

Bővebben...

petofi SE 2017. február 14-én lezárult a téli átigazolási időszak.

Ismét nagy volt a mozgás Fonyódon, ahol továbbra is a megye I. osztályba jutás a cél.

Bővebben...

IMG 1277 Első alkalommal került megrendezésre az I.BÚI Félmaraton és Minimaraton az elmúlt hétvégén Fonyód városában. A közel kétszáz főt számláló verseny, az ország valamennyi pontjából fogadta a futás szerelmeseit a kissé szeszélyesnek mondható szombati napon.

Bővebben...

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

 Piac gomb

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png