Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

A Jégmadár Expressz már harmadik éve biztosítja a zavartalan és kényelmes utazást a Balaton felé vágyó nyaralóknak.

Idén a MÁV ismét elindítja járatát, amellyel évente több millió utas jut el kedvenc üdülőhelyére. Megkeresésünkre a MÁV-START Zrt.-től megtudtuk, hogy az előző évek sikerét követően, 2021 óta közlekedő Jégmadár Expressz várhatóan idén is a balatoni nyári szezon alatt közlekedik majd.
Bár a pontos menetrend még nem áll rendelkezésre, a vasúttársaság biztosította, hogy időben tájékoztatni fogja az utasokat a részletekről.
A Jégmadár Expressz a májusi előszezon kezdete és a szeptemberi utószezon vége között közlekedik a Szob-Fonyód vonalon.
A MÁV idén is tervezi a téli menetrendhez képest bővített járatszámot, hogy eleget tegyen a növekvő igényeknek.
Az előző években a vonat több mint hárommillió utast szállított, ami a szolgáltatás népszerűségét és szükségességét egyaránt bizonyítja.

A tavalyihoz hasonlóan a Jégmadár Expresszre helyjegy és kerékpár-helyjegy váltása lesz szükséges.
A MÁV ígéri, hogy a megszokott kommunikációs csatornáikon keresztül időben tájékoztatja az utasokat a szezonális menetrend minden fontos részletéről.

Forrás: sonline 
Kép: internet