A- A A+
Belépés     


akad wide

Programjaink: Március 22. péntek 17 óra polgári est- Szalai Ádám , helyszín: Feng Shui Galéria; Március 22. péntek 18 óra Pajorné Tóth Magdolna kiállításmegnyitója , helyszín: Feng Shui Galéria; Március 23. szombat 14 óra Balatoni kincskereső játék / NABE , helyszín: Vigadó tér; Március 27. szerda 17 óra Kovács Emőke Balatoni értéktár könyv-bemutató , helyszín: Művelődési Központ; Március 30. szombat⋅9:30 óra Merre járt a nyuszi? Nyomkereső játék , helyszín: Fonyód utcái;

fkMindazok a 18. életévüket betöltött fonyódi állandó lakóhellyel rendelkező magánszemélyek, akik a kártya kibocsátását megelőző év végéig hiánytalanul eleget tettek helyi adófizetési kötelezettségüknek, illetve nem rendelkeznek adótartozással (nincs adófizetési kötelezettségük), jogosultak a kártyára. 

Aki az adófizetési kötelezettségét elmulasztotta, azonban igényel kártyát, ő akkor jogosult erre, ha az igénylés pillanatában az adótartozását megfizeti!

A 18. életévüket be nem töltött fonyódi állandó lakóhellyel rendelkező magánszemélyek ingyenesen vehetik igénybe azokat a szolgáltatásokat, amelyekre a kártya kedvezményt biztosít.

Azok a magánszemélyek, akik 2016. december 31. napján megfeleltek a fenti feltételnek és szerepelnek az adóügyi nyilvántartásban alanyi jogon juthatnak hozzá a kártyájukhoz, tehát nekik igényelni sem kell azt. Ahogyan azoknak sem, akik a tavalyi évben, 2016-ban családtagjaikkal együtt „Strandkártyát” igényeltek és eleget tettek adófizetési kötelezettségüknek. Aki nem fizette meg, annak az igénylés pillanatában esedékes valamennyi adótartozását meg kell fizetni!

Ezen személyek részére a kártyát postai úton juttatja el a Fonyódi Polgármesteri Hivatal.

Azok, akik alanyi jogon nem kapják meg a kártyát, mert nem szerepelnek a fentiekben leírt adatbázisban, IDE KATTINTVA megtalálható nyomtatvány online kitöltésével igényelhetik azt.

Az igény beérkezését követően az igénylő által megadott adatok ellenőrzése után kerül elbírálásra a jogosultság és amennyiben a fenti feltételek fennállnak a kártya az igényléstől számított legfeljebb 30 (harminc) napon belül legyártásra kerül és személyesen átvehető a Hivatal ügyfélszolgálatán. Erről a jogosult e-mailben kap értesítést!

A kártya által biztosított kedvezmények kizárólag a kártyán szereplő naptári évet követő év január 31. napjáig vehetők igénybe. Kártyát érvényesíteni tárgyév január 31. napjától folyamatosan lehet a Hivatalban. Az érvényesítésre az a magánszemély jogosult, aki a Hivatal előzetesen összeállított Kártyabirtokosok jogosultsági listájában szerepel. 

A kedvezmények a kártya bemutatásával, vagy jól látható és olvasható módon való kitűzésével vehetők igénybe. 

Fontos, hogy a Fonyód Kártya személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával együtt érvényes!

Elfogadó partner az a szolgáltató, kereskedő lehet, akit/amelyet saját kérelmére a kártyát kibocsájtó önkormányzat képviselő–testülete határozatában annak nyilvánít. A csatlakozáshoz szükséges nyomtatvány szintén elérhető IDE KATTINTVA.

A kártya harmadik személyre nem átruházható!

A kártya az alábbi körben biztosít kedvezményt:

-          Hunyadi utcai parkolás – parkolási díj 100% a parkolás megkezdésétől számított első órára a Hunyadi utcában a gyalogátjárótól keletre eső parkolókban úgy, hogy a kártya mellé a szélvédő mögé kerüljön kihelyezésre egy „parkoló” óra, mellyel a parkolás megkezdésének időpontja igazolható.

-          Fizetős strand(ok) – belépő 100 %

-          Fizetős kilátók – belépő 100 %

-          Kutyás fürdető hely – belépő 100%

-          Kripta-villa – belépő 100%

-          Múzeum – belépő 100%

A meglévő Fonyód Kártya érvényessége

  1. A kártya érvényesítését a Hivatal végzi érvényesítő bélyeg felragasztásával.
  2. Kártyát érvényesíteni tárgyév január 31. napjától folyamatosan lehet. Kártyát érvényesíteni tárgyév január 31. napjától folyamatosan lehet.
  3. Az érvényesítésre az a magánszemély jogosult, aki a Hivatal előzetesen összeállított Kártyabirtokosok jogosultsági listájában szerepel. 
  4. Az előző évben érvényesített kártya érvényessége tárgyév január utolsó naptári napjával lejár. 
Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 asp gombocska

 

 

ohp gomb

 

 

energetika 

 

bartokutca

 

ginop

 

gomb fonyod a fejlodes utjan ovoda kulso energetikai felujitasa

gomb ginop

 Piac gomb

 

gomb fonyod a fejlodes utjan az ovoda es bolcsode bovitese es felujitasa

 

 gomb fonyod a fejlodes utjan interaktiv foglalkozasok a diakokert

csiszta banner

 

asp kep

kisfaludy2030banner

 kisfaludy2030banner 2021

 

banner

 

MAK banner baba 0915 300x250px OK

 

 MAK banner 0915 300x250px OK

 

 

3d_pano.png

webcam

images/fonyod_galeria.png