Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

digiA nagy hazai távközlési szolgáltatók közül utolsóként a DIGI Távközlési Kft. is megemeli tarifáinak havi díját május elsejétől.

 

 

 

A DIGI a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) év elején közzétett 2022-es fogyasztóiárindex-változását követi majd, azaz a tarifák havi díja 14,5 százalékkal emelkedik, vagyis a cég inflációkövető áremelést vezet be a következő hónaptól. Nemcsak az igénybevételi díjak, hanem a felhasználható kedvezmények (hűségkedvezmény, e-Pack-kedvezmény) értéke is nő az inflációnak megfelelően. A díjemelés a forgalmi díjakat nem érinti.

A DÍJEMELÉS CSAK AZOKRA NEM VONATKOZIK, AKIK TAVALY MÁJUS 1. ÉS JÚNIUS 30. KÖZÖTT KÖTÖTTEK HATÁROZOTT IDEJŰ SZERZŐDÉST A SZOLGÁLTATÓVAL, ILLETVE AKIK SZÁMÁRA A DIGI GARANTÁLTA, HOGY A HATÁROZOTT IDEJŰ SZERZŐDÉS IDŐTARTAMA ALATT NEM NYÚL HOZZÁ A TARIFÁKHOZ.

Az év elejétől a magyarországi telefon- és internetszolgáltatók elkezdték alkalmazni az inflációkövető díjkorrekciót. A Vodafone Magyarország lakossági, egyes flottás és kisvállalati ügyfeleinél január 2-ától alkalmazta a díjkorrekciót, a Telekom március 1-jétől léptette életbe. A Yettel március 14-én emelte a tarifacsomag havi díját a KSH által megállapított 14,5 százalékos inflációs mértékkel.

 

forrás és kép: penzcentrum.hu