Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

IMG 2837Ez évben június 10-én szombaton 9 órai kezdettel rendezte meg a Somogy Vármegyei Önkéntes Tűzoltó Szövetség a megyei összevont Önkéntes Tűzoltó versenyt. 

 

 

 
 
A verseny felszereléseket és a lebonyolítását a Kaposvári Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság állománya végezte el. Az esemény apropója, hogy a Nagybajomi ÖTE idén ünnepli a 135. éves évfordulóját. A megyében először került megrendezésre összevont tűzoltó verseny. Jól sikerült a megrendezése, precízen folytak a versenyszámok. 24 csapat indult gyermek, ifjúsági, női és férfi rajokkal. A 7 akadályt magába foglaló (staféta) váltófutást követően további két versenyszám következett. Osztott sugár és 800-as kismotorfecskendő szereléssel kellett leküzdeni a célt. A mi versenycsapatunk az utóbbi számban indult, ahol a megtisztelő 5. helyezést értük el. A felkészülésünket gátolta a naponta szakadó eső és a szivattyúmotor meghibásodása. Ennek ellenére jól teljesített a csapat. A versenyt követően a megjelenteket az Önkormányzat az Iskola éttermében ebéddel vendégelte meg. Köszönjük. 
A nap élményekben gazdagon zárult részünkről. 
 
forrás és kép: Köcski Miklós 
                     Parancsnok