Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow
1660960705 E4G4cAO6Z mdMeghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon kedden – tájékoztatta a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. 
 
 
 
 
A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölte Vajda Eszter. A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a gázolás a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt. A vasúti közlekedés egyelőre szünetel, a balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok munkatársai is a helyszínen vannak – jelezték. A Mávinform a Facebook-oldalán arról írt, hogy a férfit a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity gázolta el. Az átjáróban a fénysorompó jól működött a 

baleset idején – hangsúlyozták.

FRISSÍTÉS:

Ismét közlekednek a vonatok Balatonboglár és Fonyód között, mert befejeződött a fonyódi vasúti gázolás baleseti helyszínelése – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t kedden.

Azt írták: nem kell már pótlóbusszal utazni Balatonboglár és Fonyód között, délután helyreállhat a menetrend a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

 

forrás: hirado.hu

kép: internet