Akadálymentesítési beállítások

Programjaink: Május 11. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal , helyszín: Nagyboldogasszony Plébánia templom; Május 17. péntek 18:00 óra Biczók Bendegúz előadása , helyszín: Feng Shui Galéria; Május 18. szombat 8:00-10:30 óra Berekjárás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 14:00-15:00 óra Természetismereti foglalkozás, helyszín: Berek Világa Látogatóközpont; Május 18. szombat 12:00 óra Vadételek főzőversenye, helyszín: Fácános Palánkvár; Május 18. szombat 14:30 óra Fúvószenekari találkozó, helyszín: Vigadó tér; Május 18. szombat 15:00 óra Egészség túra Varga Istvánnal, helyszín: Protestáns templom;

news_slideshow1.jpeg
news_slideshow2.jpeg
previous arrow
next arrow

kajla 1A Kajla program ötödik éve folytatódik nagy sikerrel.

 

 

 

 

MÁV + GYSEV

2023. április 6 - április 11. között minden gyermek, aki a vonaton bemutatja érvényes Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), díjmentes Kajla jeggyel utazhat a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain. A szülő, kísérő részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. Díjszabásában meghirdetett viteldíjat meg kell fizetni, az utazás részletes feltételeit a vasúti szolgáltatók Személyszállítási Üzletszabályzata tartalmazza. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain a gyermekkel együtt utazó egy vagy két kísérő 33%-os kedvezményben részesül, amennyiben más kedvezménnyel nem rendelkezik. A feláras vonatokra a gyorsvonati pótjegyet, a pót- és helyjegyet vagy a helyjegyet a Kajla kampány keretében díjmentesen utazó gyermek részére is meg kell vásárolni. A Szeged – Hódmezővásárhely villamosvasúton Szegedet el nem hagyó utazásokra az SZKT díjszabása szerinti jegyet kell vásárolni; ezekre az utazásokra a Kajla kedvezmény nem érvényes. Az utazáshoz a gyermek díjmentes Kajla jegyét előre meg kell váltani a vasúti személypénztárakban, a MÁV applikációból, a MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiból vagy az internetes jegyértékesítési rendszerén keresztül. A jegyet egyútra és oda-vissza útra is meg lehet vásárolni az általános utazási szabályok szerint (100 km alatti távolságra csak egyúti jegyet kínálnak a vasúttársaságok). www.mavcsoport.hu www.gysev.hu

Fontos:
Az előre megváltott Kajla jeggyel együtt a vonaton be kell mutatni a gyermek érvényes Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány)!

Volánbusz

2023. április 6 - április 11. között minden gyermek, aki utazása során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentesen utazhat a Volánbusz valamennyi belföldi helyközi autóbuszjáratán. Az útlevél felmutatásával menetjegyet nem kell váltani, de helyfoglalással közlekedő járatainkra javasolt az elővételben történő jegyváltás pénztárainkban, valamint feláras országos járatokon a távolsági kiegészítő jegyet meg kell vásárolni a pénztárban vagy az autóbusz-vezetőnél. Az előre megváltott Kajla jeggyel együtt a buszokon be kell mutatni a gyermek Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány) is. A gyermekekkel együtt utazó kísérők a társaság hatályos díjszabása és kedvezményrendszere szerint válthatnak menetjegyet. (Kedvezményes menetjegy a kedvezményre való jogosultság igazolásával váltható.)A Kajla kedvezményt az érintett tanulók 2023. április 6 - április 11. között korlátlan alkalommal vehetik igénybe.

Tartalmas, élményekben gazdag tavaszi szünetet és vidám kirándulásokat kíván a Volánbusz!

https://www.volanbusz.hu/hu

BAHART

Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen hajóval! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2023. április 8 - április 10. között minden 6-11 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során. A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem vehető igénybe, csak a jegypénztárakban, személyesen érvényesíthető. Keresd fel a BAHART honlapját és a hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed. Ne feledd: Az élményhez hajó visz!

www.bahart.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 84 310 050

 

forrás: kajla.hu

kép: internet